top of page

wo 28 aug

|

's-Hertogenbosch

Training: How-to-data

In de training How To Data gaan we in op wat er gebeurt in en om het data-speelveld. We merken dat het lastig is wijs te worden uit de trends en buzzwords, en te beslissen welke stappen genomen moeten worden om je datagedreven organisatie naar het volgende niveau te tillen.

Training: How-to-data
Training: How-to-data

Tijd en locatie

28 aug 2024, 14:00 – 17:00

's-Hertogenbosch, Parallelweg 27, 5223 AL 's-Hertogenbosch, Nederland

Over het evenement

Training:

In de training How To Data gaan we in op wat er gebeurt in en om het data-speelveld. We merken dat het lastig is wijs te worden uit de trends en buzzwords, en te beslissen welke stappen genomen moeten worden om je datagedreven organisatie naar het volgende niveau te tillen. In deze cursus gaan we a.d.h.v. een casus hierop in, en geven we een stappenplan om van niets tot compleet datagedreven organisatie te komen. Het wordt een interactieve sessie, waarbij we ook graag ingaan op jouw specifieke vragen en problemen om je zo met volle handen en een tevreden gevoel naar huis te laten gaan.

Vereisten:

Geen

Voor wie:

Managers, directeuren, projectleiders en betrokkenen die in hun werkomgeving te maken hebben of krijgen met data en digitalisering, of hier besluiten over moeten gaan nemen, en niet weten waar te beginnen met alle termen, trends en buzzwords.

Doel:

  • Waarom en hoe kan data je helpen, en welke invloed kan het hebben op je organisatie?
  • Demystificeren van werken met data: stappenplan en wie heb je nodig voor deze stappen
  • Wat speelt er in en om het data-veld? Trends benoemen en uitleggen, en voor jezelf besluiten/leren welke trends wel/niet van toepassing zijn op jouw werk

Vorm:

Interactieve cursus waarbij deelnemers’ input gevraagd wordt en we elkaar aanvullen met vragen, tips en tricks.

Contactpersoon en trainer:

Oscar van Capel

Tickets

  • Training: How-to-data

    € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page