top of page

Over ons

data  Noun [ENG]–

information, especially facts or numbers, collected to be examined and considered and used to help 
decision-making, or information that can be stored and used by a computer. 

 

wizards [wiz-erd] Noun [ENG] - 

someone who is an expert at something or who has great ability in a particular subject. 

 

data wizards [data wiz-erd]  –

Bij Data Wizards ligt onze focus op het helpen met het maken van zakelijke beslissingen die resulteren in groei, innovatie en/of efficiency op basis van data & analytics. Hiervoor creëren we applicaties, dashboards, analyses en visuele rapportages om een ​​efficiëntere bedrijfsvoering mogelijk te maken. Wij ontwerpen en ontwikkelen gebruikersgerichte digitale producten.

 

Samen werken we aan het reduceren van complexe problemen tot simpele en duurzame oplossingen gebaseerd op de processen binnen jouw organisatie.

Visie 

 “Data is a tool for enhancing intuition.”

~ Hilary Mason, data scientist and founder of Fast Forward Labs

In dit citaat wijst Hilary Mason erop hoe essentieel het menselijke aspect van data-analyse is. Hoewel algoritmen en machines geweldige dingen doen, zijn wij van mening dat mensen nodig zijn naast de tools. De data alleen kunnen je niet alle antwoorden geven waarnaar je op zoek bent. Een belangrijk aspect is een "gevoel" hebben voor welke vragen je zou moeten stellen en de intuïtie voor welk verhaal de gegevens mogelijk vertellen.

 

Voor elke organisatie is er een data-oplossing om de besluitvorming te ondersteunen, ongeacht de beschikbare data, infrastructuur of technische expertise. De beperkende factor om waarde uit data te halen is regelmatig niet de data zelf, maar de creativiteit om ermee aan de slag te gaan. We helpen je graag oplossingen vinden door samen aan de slag te gaan.

Ambitie

Bij Data Wizards is ambitie het vertrekpunt. Wij willen data & analytics professionals helpen de juiste stappen te zetten in technische ontwikkeling, competentie en carrière. We hebben dat vaak mogen doen en genieten ervan als we elkaar weer privé of zakelijk ontmoeten. 

 

Onze ultieme droom is om de beste werkgever te worden en te blijven in Data & Analytics.

Kernwaarden

Werkplezier

Werksfeer en werkplezier zijn indicatoren voor (commercieel) succes. Met veel ervaring in de detacheringsbranche weten wij exact wat voor bedrijf wij willen zijn. Kwaliteit voor kwantiteit en wij gaan voor lange termijn samenwerkingen. We vinden dat werk een leuke en uitdagende tijdsbesteding moet zijn.

 

De medewerker en zijn ambitie staat bij Data Wizards centraal. Dit betekent ook dat we scherp reflecteren op wat er echt voor nodig is om de ambitie te realiseren. Zachte heelmeesters maken stinkende wonden.

 

Ontwikkelgericht 

Ons vakgebied van Data & Analytics is continue in beweging. Nieuwe technische mogelijkheden, nieuwe ethische vraagstukken en grote maatschappelijke vraagstukken volgen elkaar in rap tempo op. Een leven lang leren is een ‘populaire’ uitspraak. Wij geloven vooral in vakmanschap. Ook dat je als mens (en medewerker) je eeuwige nieuwsgierigheid kan omzetten in je ontwikkeling en je vak.

 

In praktijk zijn we (waarschijnlijk) een tussenstation in het leven; we maken daar graag een plezierige ervaring van. De ontwikkeling van medewerkers staat gelukkig niet stil. Daarom proberen we voor elke levensfase een samenwerkingsvorm te bieden. Hiervoor maken we ook tijd en ruimte;  te besteden op basis van een gezamenlijk geschreven ontwikkelplan. De centrale vraag is: waar sta jij in je carrière en waar wil jij heen?

 

Sta je op een punt waar je vooral vragen hebt en nog geen antwoorden? Neem dan contact met ons op, wij maken graag tijd voor je. Deel van onze zingeving halen we uit het helpen van anderen.

 

Share

Bij Data Wizards koesteren we het delen van succes. Intern delen we actief kennis, ervaring en successen met elkaar, waardoor we een cultuur van samenwerking en groei bevorderen. We zijn toegewijd aan het ondersteunen van de ambities van onze teamleden en bieden diverse samenwerkingsmogelijkheden aan om hun professionele ontwikkeling te bevorderen.

 

We geloven sterk in het bijdragen aan een betere wereld en ervaren voldoening in het helpen van anderen. We dragen vrijwillig bij aan projecten die een positieve impact hebben op de samenleving. Ook investeren we tijd om aanstormend talent van het Jheronimus Academy of Data Science te helpen met business en startup coaching.

Keep it simple

We houden het simpel, ongeacht de uitdaging. We stropen onze mouwen op en krijgen dingen voor elkaar. We nemen verantwoordelijkheid en houden processen eenvoudig. We zien de dingen zoals ze zijn en zeggen het zoals het is - tegen elkaar, onze opdrachtgevers en partners. 

Ons businessmodel is eenvoudig. We investeren door in nieuwe oplossingen, nieuwe teamleden en het verhogen van de kwaliteit. Zo zijn we altijd geweest en zo blijven we ook. Door het simpel te houden, wordt het leven makkelijker.

Data Wizards Projectwall.jpg

Contact

Wil je ons leren kennen?

Neem contact op met Bas of Sedat 

+31646165358bas@datawizards.nl

+31610905148 | sedat@datawizards.nl

bottom of page