top of page

Wat is je ambitie?

Ben jij een gedreven data professional? Heb jij de ambitie om je vakmanschap en je skills te laten groeien? Data Wizards is gespecialiseerd in data & analytics professionals.  Of je nu toe bent aan een nieuwe omgeving, je ontwikkeling wil versnellen door veel opdrachten te doen of als zelfstandige professional de zoektocht naar kwalitatieve opdrachten liever uitbesteed aan een professionele partij met een sterk netwerk. Wij helpen je graag verder.

 

Eerst gaan we in gesprek over wie jij bent en wat je ambities op korte en lange termijn zijn. Dan geven wij ook duidelijkheid over wat voor elkaar kunnen betekenen. Data Wizards is actief in zowel werving & selectie als detachering en bemiddeling van zelfstandig professionals. We kijken per professional wat bij de behoefte en de carrièreontwikkeling past. Weet je al wat je zoekt? Bekijk hieronder onze vacatures en solliciteer!

Sta je op een punt waar je vooral vragen hebt en nog geen antwoorden? Neem dan contact met ons op, wij maken graag tijd voor je. Deel van onze zingeving halen we uit het helpen van anderen. Het helpt ook dat spontane connecties vaak uitbloeien tot iets moois. 

Data Wizards Teamwork.jpg

Contact

Sta jij open voor een samenwerking? 

Neem contact op met Bas Fransen of Sedat Yilmaz

+31646165358bas@datawizards.nl

+31610905148 | sedat@datawizards.nl

bottom of page