top of page

Na onze training kun je zelf verder

Lopen jij en je collega's tegen hetzelfde struikelblok aan en weet je niet hoe je verder moet? Of wil je samen met je collega's een stap maken in jullie professionele kennis? Heb je het gevoel dat bepaalde kennis mist in het team, maar kun je er niet helemaal de vinger op leggen welke? Wij snappen als geen ander dat het lastig is om in het woud van opleidingen en opleiders de juiste keuzes te maken die jou en je collega's echt verder helpen. 

Voor wie? 

Op elk niveau van een organisatie dringt data meer en meer door en de meeste mensen hebben er op een of andere manier mee te maken. Hoe data wordt toegepast verschilt echter sterk van plek tot plek. Een manager wilt bijvoorbeeld data gebruiken om besluitvorming te verbeteren en strategische doelen te bereiken. Een data engineer wilt daarentegen de beste oplossing vinden om data te verzamelen, op te schonen en te ontsluiten, terwijl een analist trends identificeert, patronen ontdekt en inzichten verkrijgt. HOW TO DATA heeft trainingsonderwerpen voor elke rol, en kijkt naar het kennisniveau van de groep en baseert de training hierop. 

 

Onze aanpak 

Bij Data Wizards kennen we de uitdagingen van het gebruik van data in organisaties en het stellen van de juiste vragen en het vinden van de juiste opleidingen. We hebben dit namelijk zelf ook ondervonden en helpen je graag verder. Kennis delen is onze passie! Maar wij geloven niet in het zomaar kennis “over de schutting gooien, en succes”. HOW TO DATA richt zich op het blijvend verder helpen van jou en je collega's als professionals. Wij kijken naar jullie data-uitdaging en denken mee wat jullie nodig hebben om dit op te lossen. Dit kunnen hard-skills zijn om jezelf en je collega's nog steviger neer te zetten als data professionals, of misschien hebben jullie juist meer behoefte aan soft-skills. Wij gaan met je in gesprek, horen waar jullie nu staan en vooral waar jullie heen willen. Vervolgens bedenken we welke kennis hiervoor nodig is. Wij zien dat een goede basis de sleutel vormt tot vooruitgang en dit faciliteren we. 

 

Onze expertise 

De trainers van HOW TO DATA hebben bij elkaar veel meegemaakt, veel projecten gedaan, en veel geleerd, van data strategie tot data science. We verzorgen graag een cursus voor je op onder andere de volgende onderwerpen, uiteraard gespitst op jouw situatie en jouw specifieke vraag: 

 • Data essentials: hoe doe ik data? How to data? 

 • Privacy, security en ethiek 

 • Buzzwords ontleden, data strategie en data visie opstellen 

 • Data modelleren: dimensioneel, relationeel, data vault 

 • Cloud vs niet-cloud 

 • Data management en data governance implementatie 

 • Data visualisatie: why? How? What? 

 • Programmeren: hoe begin ik? 

 • Beginner en/of advanced: 

 • Python 

 • Git 

 • SQL 

Data Wizards Solutions.jpg

Neem contact op

Nieuwsgierig geworden wat HOW TO DATA voor jou kan betekenen? Of heb je andere vragen?

Neem dan contact op met Oscar (oscar@datawizards.nl) of kom langs op ons kantoor voor een kop koffie. 

bottom of page