top of page

We find the right people.

Het effectief gebruiken van data binnen jouw organisatie vereist specifieke kennis en vaardigheden. Deze zijn schaars op de huidige arbeidsmarkt. We zijn in dataprofessionals voor tijdelijke functies.

 

We weten dat er voor elke rol een geschikte kandidaat is, maar niet elke rol is geschikt voor elke kandidaat. Elke functie vereist een eigen combinatie van persoonlijkheid, kennis en technische vaardigheden. Met dit in ons achterhoofd zoeken en vinden we de professionals die bij je organisatie passen.

Data Wizards richt zich volledig op data & analytics professionals. Wij matchen data scientists, data engineers, data analisten, business intelligence specialisten, software engineers en product owners aan onze klanten in Nederland en België.

Detacheren
Zoek je tijdelijk extra kennis of capaciteit op het gebied van data science, data engineering of data/ business analyse? Onze consultants zijn beschikbaar om binnen het bestaande datateam (agile) te werken of om zelfstandig projecten op te zetten en uit te voeren. Ze hebben ruime ervaring met een breed scala aan tools en applicaties zoals onder andere Python, R, SQL, AWS, Azure, AI en Machine Learning.

Freelance 

De vraag naar senior specialisten is groot.  Data Wizards investeert actief in samenwerkingen en vormt een relevant netwerk met professionals die een bewezen track record hebben in een specialisme.

 

Wij vinden snel en gericht de juiste hulplijn voor je organisatie en project. Ben jij zelf een professional en zoek je naar een structurele samenwerking neem contact met ons op voor een kennismaking. 

Data Wizards Teamwork.jpg

Contact

We denken graag met je mee.

Je kan contact opnemen met Bas of Sedat

+31646165358bas@datawizards.nl

+31610905148 | sedat@datawizards.nl

bottom of page