top of page

We find the right people.

Het effectief gebruiken van data binnen jouw organisatie vereist specifieke kennis en vaardigheden. Deze zijn schaars op de huidige arbeidsmarkt. We zijn al 15 jaar gespecialiseerd in de werving en selectie van onder andere dataprofessionals voor tijdelijke of vaste functies.

 

We weten dat er voor elke rol een geschikte kandidaat is, maar niet elke rol is geschikt voor elke kandidaat. Elke functie vereist een eigen combinatie van persoonlijkheid, kennis en technische vaardigheden. Met dit in ons achterhoofd zoeken en vinden we de professionals die bij je organisatie passen.

Data Wizards richt zich volledig op data & analytics professionals. Wij matchen data scientists, data engineers, data analisten, business intelligence specialisten, software engineers en product owners aan onze klanten in Nederland en België.

Werving & Selectie

Wil je het datateam permanent uitbreiden? Binnen ons netwerk van data professionals vinden we altijd passende kandidaten met de juiste mix van technische capaciteiten, competenties en persoonlijkheid die passen bij je organisatie en de opdracht. 

Detacheren
Zoek je tijdelijk extra kennis of capaciteit op het gebied van data science, data engineering of data/ business analyse? Onze consultants zijn beschikbaar om binnen het bestaande datateam (agile) te werken of om zelfstandig projecten op te zetten en uit te voeren. Ze hebben ruime ervaring met een breed scala aan tools en applicaties zoals onder andere Python, R, SQL, AWS, Azure, AI en Machine Learning.

Freelance 

De vraag naar senior specialisten is groot.  Data Wizards investeert actief in samenwerkingen en vormt een relevant netwerk met professionals die een bewezen track record hebben in een specialisme. Wij vinden snel en gericht de juiste hulplijn voor je organisatie en project. Ben jij zelf een professional en zoek je naar een structurele samenwerking neem contact met ons op voor een kennismaking. 

 

Sourcing  

Ben je als organisatie op zoek naar een vaste partner voor je sourcing van data professionals? Data Wizards helpt diverse organisaties via structurele samenwerkingen. Kennis over je organisatie, teams en ambities helpt ons om de juiste kandidaat te vinden met de gewenste combinatie van persoonlijkheid, kennis en technische vaardigheden.

 

Data Wizards Teamwork.jpg

Contact

We denken graag met je mee.

Je kan contact opnemen met Bas of Sedat

+31646165358bas@datawizards.nl

+31610905148 | sedat@datawizards.nl

bottom of page