top of page

Laat ons je hulplijn zijn

Data Wizards is je strategische partner in de transitie naar een datagedreven organisatie. Maak beslissingen op basis van onderbouwde feiten en stuur effectief je changekalender en budget. In een wereld waar verandering een constante factor is, is het noodzaak te sturen op actuele informatie. Met datagedreven werken voorkom je onnodige discussies over te nemen acties.

Datagedreven werken

Er is steeds meer data beschikbaar, minder tijd om beslissingen te nemen en een overvolle changekalender. Wordt het steeds lastiger om de stabiliteit en security van je systemen te garanderen. Daardoor knelt het regelmatig in de IT capaciteit en zijn er veel onderwerpen die je kan aanpakken. Welke kies je dan? Waarom? Wat is het effect? 

 

Met datagedreven werken ondersteunen wij de ontwikkeling van een datagedreven strategie en zorgen we voor de juiste afstemming tussen KPI's, processen, structuur en het budget. Zo ontstaat een sterkere organisatiecultuur waar op basis van inzichten beslissingen genomen kunnen worden voor de changes die het beste bijdragen aan de doelstellingen op klanttevredenheid, efficiency en rendement. 

Op deze wijze helpt datagedreven werken om eenduidig performance en verbeterpotentie zichtbaar te maken. Het effectief sturen van je change in een omgeving waarin digitalisering in belang toeneemt kan het verschil maken in het succes van je afdeling of organisatie. Succes creëert letterlijk meer draagvlak en budgetruimte voor nieuwe verbeteringen.​ Laat je door Data Wizards meenemen in de wereld van strategie in datagedreven werken ondersteund door krachtige tools.

 

Nieuwsgierig hoe we daarbij kunnen helpen? Neem contact op met ons op. We komen graag vrijblijvend met je in gesprek.

Data management & governance

In elke (datagedreven) organisatie is helder inzicht en een goede beheersing van de verschillende datastromen cruciaal. Wie is verantwoordelijk voor welke gegevens? Hoe zijn de AVG-processen binnen onze organisatie beveiligd? Welke invloed heeft datakwaliteit op onze bedrijfsvoering? Om een ​​duidelijk antwoord te geven op deze vraag is een goede implementatie van datamanagement en datagovernance noodzakelijk.

Waar sta je? Vraag de quickscan aan!
Maar waar begin je met datamanagement? Veel organisaties worstelen hiermee. Of ze vinden het lastig om beleid te vertalen in concrete maatregelen en acties. Waar sta je in datamanagement? Vraag snel de scan aan en krijg het antwoord op deze vraag!

Geen zin in de quickscan, maar wel nieuwsgierig hoe we via het data management raamwerk je kunnen helpen? Of een specifieke vraagstelling op 1 van de 8 aspecten?

1.  Data governance

2.  Data kwaliteit

3.  Master data management

4.  Metadata management

5.  Data beveiliging

6.  Data model & design

7.  Data opslag

8.  Data integratie

 

Neem contact op met ons op. We komen graag vrijblijvend met je in gesprek.

Data Wizards Solutions.jpg

Contact

Kun jij een hulplijn gebruiken? 

Neem contact op met Sedat Yilmaz

+31610905148 | sedat@datawizards.nl

bottom of page