top of page

Client Case - Infofolio

Chief Data Scientist, Infofolio

Werving & selectie opdracht

Klant details
Klant >> Infofolio

Industrie >> Verzekeraars

Infofolio levert digitale informatieproducten aan de verzekeringsbranche. Zij beschikken over één van de meest uitgebreide en hoogwaardige databases op het gebied van vastgoed en risico in Nederland. Met uitgebreide kennis, ervaring en netwerk is Infofolio voortdurend op zoek naar manieren om innovatieve digitale informatieproducten te ontwikkelen.

Uitdaging
De oprichters van Infofolio willen zich meer focussen op de lange termijnstrategie en de ontwikkeling van nieuwe dienstverleningen en innovatie binnen hun organisatie. Hierdoor is er minder tijd voor de operatie en inhoudelijke aansturing. Om dit te kunnen realiseren hebben we samen met de oprichters een verkenning gedaan naar hoe de organisatie is ingericht, cultuur van de organisatie besproken, welke functies zijn ingevuld en wat de toekomstplannen zijn.  

Search

Chief Data Scientist, een ervaren data scientist met leidinggevende capaciteiten die in staat is om het team van data professionals op een hoger niveau te brengen.

Onze vacature bestaat altijd uit een ideaal profiel. Een ideaal profiel is niet alleen gericht op de functie maar ook op de meest geschikte kandidaat. Elke functie vereist een eigen combinatie van persoonlijkheid, kennis en technische vaardigheden. We zoeken niet alleen iemand die geschikt is voor de functie, maar ook past bij de organisatie.

Uitkomst

Na een zorgvuldig traject met onder andere een assessment is de vacature voor Chief Data Scientist ingevuld en kunnen de oprichters zich richten op innovatie en de lange termijn van Infofolio.

Data Wizards Projectwall.jpg

Contact

We denken graag met je mee.

Neem contact op met Bas Fransen

+31646165358bas@datawizards.nl

bottom of page