top of page

Daar is een oplossing voor...

Wij zijn van mening dat er voor elke organisatie een data-oplossing is, ongeacht beschikbare data, infrastructuur of technische expertise. Ironisch genoeg is de beperkende factor om waarde uit data te halen niet de data zelf, maar de creativiteit om ermee aan de slag te gaan. We helpen je graag deze oplossing te vinden door samen de data uitdaging te definiëren en onze technische expertise te bundelen met jullie domeinkennis.

Wat we doen?

Bij Data Wizards ligt onze focus op het helpen van het maken van zakelijke beslissingen op basis van data & analytics. Hiervoor creëren we applicaties, dashboards, analyses en visuele rapportages om een ​​efficiëntere bedrijfsvoering mogelijk te maken. Wij ontwerpen en ontwikkelen gebruikersgerichte digitale producten

 

Samen werken we aan het reduceren van complexe problemen tot simpele en duurzame oplossingen gebaseerd op de processen binnen je organisatie.

HR Analytics 

Inzicht in je personeelsbestand zodat er passende maatregelen genomen worden. Van het ontwerpen van strategieën voor mensen tot het stimuleren van de werknemerservaring. We bieden één platform voor dashboards, people analytics en strategische personeelsplanning.

CX Analytics  

Het CX Insights Framework is je blauwdruk voor het verbeteren van de klantervaring en het prioriteren van potentieel, zodat je kansen kan identificeren en rendement kan creëren. Het is een model om CX-gegevens te verzamelen, analyseren en te verwerken in een effectief meetsysteem, waarmee waarde wordt gecreëerd voor uw organisatie en klanten.

Business Intelligence 

We genereren steeds meer bruikbare data. Met onze Business Intelligence oplossingen helpen we je inzicht te krijgen op relevante onderdelen, om je bedrijfsvoering te verbeteren. Voordelen van goede business intelligence zijn samen te vatten tot:

  • Verhogen van effectiviteit

  • Verminderen van complexiteit

  • Real-time inzicht in je bedrijfsprocessen

  • Inzichten voor het uitvoeren van je sales, marketing en klantbeleving (CX)

Data Science  

Om data om te zetten in bruikbare inzichten, maken we gebruik van Data Science, Data Engineering, Kunstmatige Intelligentie en Machine Learning. Dit doen wij door web- of desktopapplicaties te maken die je niet alleen toegang geven tot jouw data, maar ook helpt bij het verzamelen en verwerken van zowel interne- als externe databronnen.

Software development

Via software kunnen we je helpen om met een (web) app, web applicatie, software systeem of micro-services de juiste informatie weer te geven. Wij brengen de gebruikersvereisten in kaart en ontwerpen, bouwen, testen een toepassing die aan de vereisten voldoet. We maken daarbij gebruik van software engineering technieken om het softwareontwikkelingsproces te informeren, over definitie, implementatie, beoordeling, meting, beheer, verandering en verbetering van het softwarelevenscyclusproces zelf.

 

Data Wizards kan je helpen bij het ontwikkelen en integreren van API's van derden in je microservice-architectuur. Zo kan je complexe zakelijke problemen eenvoudig en zonder frictie oplossen.

Software review

Bij Data Wizards schrijven we niet alleen software, we analyseren en beoordelen ook code van externe partijen. Regelmatig worden we gevraagd bij te springen om fouten in software op te sporen en te corrigeren. Mogelijk heeft je organisatie zelf al een intern code review proces waarbij je ontwikkelaars elkaar feedback geven. Gebleken is dat deze feedback vaak beperkt blijft tot het functionele aspect.

Het doel van onze code analyse en beoordeling is om de ontwikkelaars niet alleen feedback te geven over de structuur, kwaliteit en complexiteit van de code, maar ook over mogelijke bugs en de veiligheid van de code.

Nearshoring 

Via onze nearshore software development in Turkije helpen we je projecten binnen budget, tijd en kwaliteit te realiseren.  Dit kan via het beschikbaar stellen van één ontwikkelaar of een volledig operationeel devops team inclusief quality assurance. Wij beschikken over een team van 65 professionals met verschillende disciplines zoals software engineers, data scientists, data engineers, cloud experts en designers.

Bij voorkeur blijf je vanuit je organisatie betrokken bij het ontwikkelteam in samenwerking met onze ervaren delivery managers. Zo bewaken we samen de kwaliteit, het tempo en het resultaat.  

Benieuwd?

Benieuwd wat we voor onze klanten hebben ontwikkeld? Bekijk onze cases

Hoe creeëren we data solutions?

Onze manier van werken is gebaseerd op ons eigen 4D-methode. De 4D-methode is gebaseerd op bewezen agile concepten en processen. Al onze projecten kunnen we hierdoor op een gestructureerde manier uitvoeren. Een goede samenwerking met de klant speelt een belangrijk rol voor het uiteindelijke eindresultaat. Binnen de 4D-methode wordt de organisatie daarom nauw betrokken en kan input leveren tijdens het proces in plaats van achteraf.
 

De methode kent 4 fasen: Discover (ontdekken), Design (ontwerpen), Develop (ontwikkelen) en Deliver (opleveren). Lees meer over de 4D-methode.

Data Wizards Solutions.jpg

Contact

Een data solution nodig? 

Neem contact op met Bas Fransen

+31646165358bas@datawizards.nl

bottom of page