We find your data solution.

Wij zijn van mening dat er voor elke organisatie een data-oplossing is, ongeacht beschikbare data, infrastructuur of technische expertise. De focus ligt op groei, innovatie en efficiëntie. Ironisch genoeg is de beperkende factor om waarde uit data te halen niet de data zelf, maar de creativiteit om ermee aan de slag te gaan. We helpen je graag deze oplossing te vinden door samen de data uitdaging te definiëren en onze technische expertise te bundelen met jullie domeinkennis.

Wat we doen?

Bij Data Wizards Solutions ligt onze focus op het helpen van het maken van zakelijke beslissingen op basis van data. Hiervoor creëren we applicaties, dashboards, analyses en visuele rapportages om een ​​efficiëntere bedrijfsvoering mogelijk te maken.
 

Om data om te zetten in bruikbare inzichten, maken we gebruik van Data Science, Data Engineering, Kunstmatige Intelligentie en Machine Learning. Dit doen wij door web- of desktopapplicaties te maken die je niet alleen toegang geven tot jouw data, maar ook helpt bij het verzamelen en verwerken van zowel interne- als externe databronnen. Samen werken we aan het reduceren van complexe problemen tot simpele en duurzame oplossingen gebaseerd op de processen binnen jouw organisatie.

Benieuwd?

Benieuwd wat we voor onze klanten hebben ontwikkeld? Bekijk onze cases

Hoe creeëren we data solutions?

Onze manier van werken is gebaseerd op ons eigen 4D-methode. De 4D-methode is gebaseerd op bewezen agile concepten en processen. Al onze projecten kunnen we hierdoor op een gestructureerde manier uitvoeren. Een goede samenwerking met de klant speelt een belangrijk rol voor het uiteindelijke eindresultaat. Binnen de 4D-methode wordt de organisatie daarom nauw betrokken en kan input leveren tijdens het proces in plaats van achteraf.
 

De methode kent 4 fasen: Discover (ontdekken), Design (ontwerpen), Develop (ontwikkelen) en Deliver (opleveren). Lees meer over de 4D-methode.

Cases

Data Wizards Solutions.jpg

Contact

Een data solution nodig? 

Neem contact op met Bas Fransen

+31646165358bas@datawizards.nl