We find your data solution.

Wij zijn van mening dat er voor elke organisatie een dataoplossing is, ongeacht beschikbare data, infrastructuur of technische expertise. Ironisch genoeg is de beperkende factor om waarde uit data te halen niet de data zelf, maar de creativiteit om ermee aan de slag te gaan. We helpen je graag deze oplossing te vinden door samen de data uitdaging te definiëren en onze technische expertise te bundelen met jullie domeinkennis.

Wat we doen?

Bij Data Wizards Solutions ligt onze focus op het helpen van het maken van zakelijke beslissingen op basis van data. Hiervoor creëren we applicaties, dashboards, analyses en visuele rapportages om een ​​efficiëntere bedrijfsvoering mogelijk te maken.
 

Om data om te zetten in bruikbare inzichten, maken we gebruik van Data Science, Data Engineering, kunstmatige intelligentie en Machine Learning. Dit doen wij door web- of desktopapplicaties te maken die je niet alleen toegang geven tot jouw data, maar ook helpt bij het verzamelen en verwerken van zowel interne- als externe databronnen. Samen werken we aan het reduceren van complexe problemen tot simpele en duurzame oplossingen gebaseerd op de processen binnen jouw organisatie.

Hoe creeëren we data solutions?

Onze manier van werken is gebaseerd op ons eigen 4D-model. Het 4D-model is gebaseerd op bewezen agile concepten en processen. Al onze projecten kunnen we hierdoor op een gestructureerde manier uitvoeren. Een goede samenwerking met de klant speelt een belangrijk rol voor het uiteindelijke eindresultaat. Binnen het 4D-model wordt de organisatie daarom nauw betrokken en kan input leveren tijdens het proces in plaats van achteraf.
 

Het model kent 4 fasen: Discover (ontdekken), Design (ontwerpen), Develop (ontwikkelen) en Deliver (opleveren).

Discover

Identificeren en classificeren van de mogelijkheden binnen jouw organisatie.

Nieuwe of andere manieren om data te gebruiken kunnen kansen bieden voor jouw organisatie. Er is geen 'one size fits all'-oplossing. In deze fase bekijken we samen de huidige bedrijfsprocessen en uitdagingen en kijken we hoe data gebruikt kunnen worden om deze verder te ondersteunen of te ontwikkelen. We zeggen altijd: "De kracht van data, gedreven door mensen." De beste dataoplossingen passen bij de behoeften van de organisatie en de mensen die met de data werken.

 

Design

Ontwerpen op basis van doelstellingen, gewenste bedrijfsprocessen en interfaces.

Zodra de doelstellingen zijn gedefinieerd, maken we een gedetailleerd ontwerp voor de applicatie. We ontwerpen de oplossing zodanig dat het binnen de grenzen van de infrastructuur en middelen blijft, rekening houdend met de wensen en behoeften van de organisatie. Het initiële ontwerp wordt gevalideerd door middel van workshops en kan indien nodig worden aangepast.

Develop

Ontwikkelen, testen en beoordelen.

De ontwikkeling van de applicatie is opgesplitst in meerdere kleinere projecten. Bij deze projecten gebruiken we kleine cycli van ‘bouwen’ en testen. Zo kunnen we evalueren of de oplossing aan de gewenste verwachtingen voldoet en indien nodig bijsturen.

Deliver

Training en live gaan.

Om ervoor te zorgen dat de applicatie de gewenste impact bereikt, begeleiden we de gebruikers door het proces en leggen we de belangrijkste concepten uit. Het bedrijf kan de oplossing dan met vertrouwen en de juiste kennis gebruiken.

Benieuwd?

Benieuwd wat we voor onze klanten hebben ontwikkeld? Bekijk onze cases

Data Wizards Solutions.jpg

Contact

Een data solution nodig? 

Neem contact op met Bas Fransen

+31646165358bas@datawizards.nl

Privacyverklaring

Algemene Voorwaarden

Alle rechten voorbehouden

Contact

E: hello@datawizards.nl

T: +31646165358

Reactorweg 301

3542 AD Utrecht

Nederland

©2020 Data Wizards B.V.