We find the right people.

Het innovatief gebruiken van data binnen jouw organisatie vereist specifieke kennis en vaardigheden. Deze zijn schaars op de huidige arbeidsmarkt. We zijn al 15 jaar gespecialiseerd in de werving en selectie van onder andere dataprofessionals voor tijdelijke of vaste functies.

 

We geloven dat er voor elke rol een geschikte kandidaat is, maar niet elke rol is geschikt voor elke kandidaat. Elke functie vereist een eigen combinatie van persoonlijkheid, kennis en technische vaardigheden.

 

Met dit in ons achterhoofd zoeken en vinden we de Data Scientists, Data Engineers en Data Analisten die bij jouw organisatie passen.

Detacheren
Wanneer jouw organisatie tijdelijk behoefte heeft aan extra kennis of capaciteit op het gebied van Data Science, data engineering of data analyse, heeft Data Wizards haar eigen consultants. Onze consultants zijn beschikbaar om binnen het bestaande datateam te werken of om zelfstandig projecten op te zetten en uit te voeren. Ze hebben ruime ervaring met een breed scala aan tools en applicaties zoals SQL, AWS, Python, R, R Shiny, AI en Machine Learning.

Werving & Selectie

Ook wanneer je je datateam permanent wilt uitbreiden, kunnen we je helpen. Binnen ons grote netwerk van data professionals, zoals Data Scientisten, Engineers en analisten vinden we altijd een kandidaat die de technische capaciteiten heeft waarnaar je op zoek bent en die past bij jouw organisatie.

 

Daarnaast zijn we van mening dat we de prestaties van jouw team kunnen verbeteren en effectiever kunnen maken. Ons portfolio van incompany trainingen varieert van technische trainingen, zoals Python, Big Data en Machine Learning, tot aan soft skills traingen, zoals in control over je data projecten, bedrijfskunde mindset en communicatie. Maatwerk is altijd een optie. Meer informatie, Data Wizards Academy.

Data Wizards Teamwork.jpg

Contact

We denken graag met je mee.

Je kan contact opnemen met Bas Fransen

+31646165358bas@datawizards.nl