The Living -

thuiskomen op je werk

Denk je er wel eens aan om voor jezelf te beginnen? Je wilt misschien een hoger salaris, flexibele werktijden en grip op de inhoud van je opdrachten. Maar wil je de zekerheid behouden van werken in loondienst? En heb je geen zin in acquisitie van opdrachten, financiële administratie en marketing. Dan hebben we de oplossing. 

 

Data Wizards opent The Living, thuiskomen op je werk. In The Living staan onze mensen centraal. We helpen met eigenlijk alles, we zijn je veilige huiskamer.   

Het concept

In het kort: elke dataspecialist krijgt een goed basissalaris. Naast het basissalaris deel je significant mee in de winst van je eigen opdracht. De opdracht zoeken we samen uit. We helpen jou bij het vinden van een uitdagend project. 

The Living van Data Wizards is in Utrecht, maar natuurlijk ook bij jou thuis en bij je klant. Binnen The Living stimuleren we persoonlijke ontwikkeling en is er ruimte voor (data) initiatieven om The Living verder uit te bouwen naar een multifunctionele huiskamer. Een huiskamer waar je straks met bevlogen collega's over je favoriete data onderwerpen kan sparren, kennis kan delen en waar misschien wel ideeën ontstaan voor nieuwe dataoplossingen of een nieuwe onderneming. Maar ook een huiskamer waar aandacht is voor je privéleven, zo krijg je bijvoorbeeld jaarlijks advies van een gecertificeerde financial planner.

The Living vector.png

Contact

Klinkt dit als muziek in de oren? Wil jij ook thuiskomen op je werk? Neem contact op met Bas. 
 

+31646165358bas@datawizards.nl

Hoe faciliteren we dat

 • Je bent verzekerd van een goed basissalaris. 

 • Naast je basissalaris deel je significant mee in de winst. 

 • We zoeken samen naar een uitdagend project. Zo heb je grip op de inhoud van je werk 

 • Flexibele werktijden en werklocaties (indien opdracht het toelaat). Naast je eigen thuis en een plek bij je klant, een goed bereikbare ‘Living’ in Utrecht 

 • 25 vakantiedagen (op basis van 40 uur), je kan er meer kopen 

 • Mobiliteitsvergoeding voor OV of auto 

 • Laptop 

 • Veel ruimte voor initiatieven en persoonlijke ontwikkeling 

 • Jaarlijks financieel advies van een gecertificeerde financial planner/ accountant

 • Bevlogen collega’s waar je op kan terugvallen als je daar behoefte aan hebt. Loop je ergens tegenaan in een project? Heb je behoefte om te sparren? Je kan je vraag stellen en kennis delen in onze huiskamer. 

 • We stimuleren het ondernemerschap. Heb je een idee voor het ontwikkelen van een dataoplossing? Data Wizards is je partner.

Meer weten?

Wil je meer weten over The Living? Of een vrijblijvend gesprek? Bel direct met Bas, +31646165358, hij vertelt je graag meer.

 

Ondertussen kan je altijd een kijkje nemen bij onze openstaande vacatures