The Living -

thuiskomen op je werk

Denk je er wel eens aan om voor jezelf te beginnen? Je wilt misschien een hoger salaris, flexibele werktijden en grip op de inhoud van je opdrachten. Maar wil je de zekerheid behouden van werken in loondienst? En heb je geen zin in acquisitie van opdrachten, financiële administratie en marketing. Dan hebben we de oplossing. 

 

Data Wizards opent The Living, thuiskomen op je werk. In The Living staan onze mensen centraal. We helpen met eigenlijk alles, we zijn je veilige huiskamer.   

Het concept

In het kort: elke dataspecialist krijgt een goed basissalaris. Naast het basissalaris deel je significant mee in de winst van je eigen opdracht. De opdracht zoeken we samen uit. We helpen jou bij het vinden van een uitdagend project. 

The Living van Data Wizards is in Utrecht, maar natuurlijk ook bij jou thuis en bij je klant. Binnen The Living stimuleren we persoonlijke ontwikkeling en is er ruimte voor (data) initiatieven om The Living verder uit te bouwen naar een multifunctionele huiskamer. Een huiskamer waar je straks met bevlogen collega's over je favoriete data onderwerpen kan sparren, kennis kan delen en waar misschien wel ideeën ontstaan voor nieuwe dataoplossingen. Maar ook een huiskamer waar aandacht is voor je privéleven, zo krijg je bijvoorbeeld jaarlijks advies van een gecertificeerde financial planner.

Wil je meer weten of The Living? Of een vrijblijvend gesprek? Neem contact op met Bas(tel), hij vertelt je graag meer.

 

Ondertussen kan je altijd een kijkje nemen bij onze openstaande vacatures

The Living vector.png

Contact

Klinkt dit als muziek in de oren? Wil jij ook thuiskomen op je werk? Neem contact op met Bas. 
 

+31646165358bas@datawizards.nl

Privacyverklaring

Algemene Voorwaarden

Alle rechten voorbehouden

Contact

E: hello@datawizards.nl

T: +31646165358

Reactorweg 301

3542 AD Utrecht

Nederland

©2021 Data Wizards B.V.