top of page

Client Case - Pulse voor Innovam

Efficiënt functioneringsgesprek met Pulse hr-software

Project samenvatting

Uitdaging
Functionerings- en beoordelingsgesprekken vragen veel tijd en inspanningen. Administratieve last lijdt ertoe dat de beoordelingscyclus niet meer draait om de medewerker maar om het beoordelingsformulier zelf. De uitdaging: functioneringsgesprekken zonder administratieve last. 

 

Oplossing

We hebben Pulse, de hr-software tool ontwikkeld. Pulse structureert het functioneringsgesprek. Zowel de medewerker als de leidinggevende vullen een vragenlijst in voorafgaand aan het gesprek. Tijdens het functioneringsgesprek bespreken zij samen de uitkomsten en komen ze tot een beoordeling. Pulse koppelt vervolgens de scores uit de beoordeling aan de competenties van de medewerker. Op basis van deze scores genereert Pulse met één druk op de knop een op maat gemaakt gespreksverslag en enkele suggesties (of handvatten) voor persoonlijke ontwikkeling. Keeping it simple! 

Uitkomst

Pulse hr-software maakt het functioneringsgesprek simpel en persoonlijk. Met één druk op de knop leg je het gesprek, prestaties en het ontwikkelplan vast. Leidinggevende hebben hierdoor meer aandacht tijdens het gesprek en het bespaart iedereen lange voorbereiding en ingewikkelde administratie.

Project details
Klant >> Innovam

Industrie >> Automotive

Technologie >> C#, AWS, R, Typescript

In-depth: Functioneren en beoordelen, Pulse maakt het eenvoudig

Innovam Performance Support

Duurzame rendementsverbetering in de mobiliteitsbranche, daar staat Innovam voor. Met hun kennis en expertise dragen zij bij aan de rendementsverbetering van hun klanten. Met advies en praktische ondersteuning, die aansluit bij de doelstellingen van de klant, maken zij bedrijven sterker, wendbaarder en succesvoller.

Data Wizards Solutions.jpg

Contact

Wil jij ook met onze Data Wizards onderzoeken waar optimalisatie mogelijkheden liggen aan de hand van data?

Neem contact op met Bas Fransen

+31646165358bas@datawizards.nl

bottom of page