top of page

Client Case - AdVanced

Nieuwste ontwikkeling binnen data & AI

Project samenvatting

Uitdaging
Het team van ervaren IT consultants (business architecten, testers, informatie analisten, etc) krijgt steeds meer vragen met betrekking tot Artificial Intelligence en Machine Learning ontwikkelingen. De consultants hebben nog geen ervaring met de nieuwste technologieen. Zij willen graag een goed overzicht van de nieuwste ontwikkelingen binnen data en AI en praktijk ervaring opdoen. 

 

Oplossing

In overleg met de manager van het team en een deelnemer hebben we een programma van drie avonden samengesteld. Het programma is een combinatieprogramma van theorie en praktijk.  Allereerst een goed overzicht van de huidige ontwikkelingen zodat het team zin van onzin kan onderscheiden. Daarnaast zijn we aan de slag gegaan met een machine learning case. 

Uitkomst

De IT consultants zijn op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het data landschap. Ze kunnen hun klanten adviseren over de mogelijkheden van data en bepalen welke projecten nuttig en vooral haalbaar zijn. Daarnaast zijn ze in staat om eenvoudige machine learning projecten uit te voeren. 

Pieter Slootweg, AdVanced B.V. : 'Een leuke training waar theorie en praktijk werd gecombineerd. De training was down to earth, zonder buzz woorden wat erg verfrissend is. Hierdoor kreeg het team een goed algemeen beeld van Data Science.​ Frederik is enthousiast over zijn vak en dat werkt aanstekelijk. Hij kan goed uitleggen, straalt rust uit waardoor de training goed te volgen is' 

Project details
Klant>> AdVanced B.V.

Industrie >> IT consulting

Training(en) >> Data Essentials & Data in de praktijk

Technologie >> RapidMiner

Over AdVanced B.V.

AdVanced B.V. bestaat uit een team van 80 IT consultants. Ze bieden IT ondersteuning op allerlei vlakken: test automatisering, BI, conversie en migratie, wet- en regelgeving, digital business en interim management.

Data Wizards Solutions.jpg

Contact

Wil jij ook een aangepast trainingsprogramma voor je team?

Neem contact op met Bas Fransen

+31646165358bas@datawizards.nl

bottom of page