We believe in lifelong learning.

Bij Data Wizards geloven we dat het voor iedereen goed is om te blijven ontwikkelen, a lifelong learning. Om iets nieuws te kunnen leren moet je weten wat je allemaal al kan. Daarom werken wij altijd met de Asses, Train, Progress methode. Door middel van assessments komen we achter je huidige vaardigheden en welke vaardigheden jou het meest gaan helpen om te kunnen ontwikkelen en groeien, als persoon en als professional. We bieden zowel individuele trainingen als incompany trainingen aan.

 

Ons portfolio varieert van technische trainingen binnen zoals Data Science, Machine Learning, python tot soft skills trainingen, zoals in controle (controle over je data projecten), communicatie en bedrijfskunde mindset. De soft skill trainingen zijn vaak de vaardigheden die bepalen of een dataproject al dan niet een succes zal zijn en door de organisatie wordt toegepast.

Individueel & Incompany trainingen

Python 1

€995

Bekijk de brochure

Data Essentials

€995

Bekijk de brochure

Wiskunde voor Machine Learning 1

€995

Bekijk de brochure

Incontrol

€995

Bekijk de brochure

Data Engineering voor Data Scientists

€995

Bekijk de brochure

Dimensioneel Modelleren

€995

Bekijk de brochure

Text Mining

€995

Bekijk de brochure

Referenties

"Frederik is een bescheiden en zeer capabele trainer met een zeer diepgaande expertise op het gebied van data science. Zijn voorbereiding is tot in het perfecte, maar zijn grootste pluspunt, waarom ik hem al jaren vraag voor trainingen te geven aan mijn data science teams, is zijn vermogen de meeste complexe onderwerpen versimpelt uit te leggen zodat een manager maar juist ook een wiskundige er iets van opsteekt."

—  Maarten de Schipper, Data Science Lab

Training: Time Series

Data Wizards Academy.jpg

Contact

Wil je meer informatie over onze trainingen? Of heb je training  nodig?

Neem contact op met Bas Fransen

+31646165358bas@datawizards.nl