top of page

4D methode

De methode kent 4 fasen: Discover (ontdekken), Design (ontwerpen), Develop (ontwikkelen) en Deliver (opleveren).

Discover

Identificeren en classificeren van de mogelijkheden binnen jouw organisatie.

Nieuwe of andere manieren om data te gebruiken kunnen kansen bieden voor jouw organisatie. Er is geen 'one size fits all'-oplossing. In deze fase bekijken we samen de huidige bedrijfsprocessen en uitdagingen en kijken we hoe data gebruikt kunnen worden om deze verder te ondersteunen of te ontwikkelen. We zeggen altijd: "De kracht van data, gedreven door mensen." De beste dataoplossingen passen bij de behoeften van de organisatie en de mensen die met de data werken.

 

Design

Ontwerpen op basis van doelstellingen, gewenste bedrijfsprocessen en interfaces.

Zodra de doelstellingen zijn gedefinieerd, maken we een gedetailleerd ontwerp voor de applicatie. We ontwerpen de oplossing zodanig dat het binnen de grenzen van de infrastructuur en middelen blijft, rekening houdend met de wensen en behoeften van de organisatie. Het initiële ontwerp wordt gevalideerd door middel van workshops en kan indien nodig worden aangepast.

Develop

Ontwikkelen, testen en beoordelen.

De ontwikkeling van de applicatie is opgesplitst in meerdere kleinere projecten. Bij deze projecten gebruiken we kleine cycli van ‘bouwen’ en testen. Zo kunnen we evalueren of de oplossing aan de gewenste verwachtingen voldoet en indien nodig bijsturen.

Deliver

Training en live gaan.

Om ervoor te zorgen dat de applicatie de gewenste impact bereikt, begeleiden we de gebruikers door het proces en leggen we de belangrijkste concepten uit. Het bedrijf kan de oplossing dan met vertrouwen en de juiste kennis gebruiken.

Benieuwd?

Benieuwd wat we voor onze klanten hebben ontwikkeld? Bekijk onze cases

Data Wizards Solutions.jpg

Contact

Een data solution nodig? 

Neem contact op met Bas Fransen

+31646165358bas@datawizards.nl

bottom of page